Προιόντα - Υπηρεσίες

Η ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY στην προσπάθειά της να δώσει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν το Tennis ξεκινάει την νέα περίοδο με νέα προιόντα-υπηρεσίες όπως:

A. ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Όσες και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα απογευματινά και βραδυνά τμήματα που ήδη λειτουργούν, μπορούν εάν το επιθυμούν να κάνουν μαθήματα, είτε ατομικά είτε σε group 2, 4, 6 ατόμων τις πρωινές ώρες από τις 9:00 έως και τις 14:00. Έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει ανάλογα με τις υποχρεώσεις σας.

Β. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Extra Mini Tennis για παιδιά από 4 έως 5 ετών
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε παιδάκια κάτω των 5 ετών, το οποίο θα τα βοηθήσει να γνωρίσουν το Tennis μέσα από παιχνίδια, διασκεδαστικές ασκήσεις, γυμναστική που ταιριάζει στην ηλικία τους, και να τα βοηθήσει να ενταχθούν ευκολότερα στα αμέσως επόμενα τμήματα του Mini Tennis για ηλικίες 5 έως 7 ετών. Το πρόγραμμα θα γίνεται τις ώρες 16:00 έως 18:00 τις καθημερινές και το πρωί τα Σαββατοκύριακα.

Γ. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ:
Κάθε μέρα από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 και από τις 17:00 έως τις 18:00 προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ημίωρο γνωριμίας με το Tennis σε όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μία δοκιμή. Ρακέτα προσφέρουμε εμείς!

Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Απογευματινών Δραστηριοτήτων για Σχολεία (Απευθύνεται σε επαγγελματίες)
Προσφέρεται η δυνατότητα σε όσα σχολεία το επιθυμούν, να προσφέρουν σε συνεργασία με την Ακαδημία μας απογευματινές δραστηριότητες στις ώρες από 14:00 έως 16:00 στους μαθητές τους. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών τα παιδιά θα αθλούνται χωρισμένα σε group, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα κάποιων από αυτά που ίσως περιμένουν τη σειρά τους να ασχοληθούν με τη μελέτη των μαθημάτων τους σε κατάλληλους χώρους που διαθέτουμε.

Ε. ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ
Για όσες και όσους ενδιαφέρονται για μία αναμέτρηση, είτε το πρωί είτε το απόγευμα, καθημερινές και Σαββατοκύριακα, έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε αντίπαλο και να σας κλείσουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ή ακόμη και απλή εξάσκηση ανταλλάσοντας μπαλιές. Απλά τηλεφωνήστε μας και θα σας επιλέξουμε τον κατάλληλο.

ΣΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Κάθε αθλητής χρειάζεται και τον εξοπλισμό του και τα αξεσουάρ του! Στα πλαίσια λοιπόν της αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, έχουμε συναψει συνεργασίες μς επώνυμους οίκους προιόντων για το Tennis και μπορούμε να προμηθεύσουμε σε όποιον το επιθυμεί, ρακέτες, τσάντες, παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ, μπαλάκια κλπ. Ότι θέλει ο καθένας το επιλέγει από τους καταλόγους μας και το παραλαμβάνει από εμάς σε 1 ή 2 ημέρες.

Ζ. ΠΛΕΞΙΜΟ ΡΑΚΕΤΩΝ
Σπάσατε το πλέγμα σας? Έχασε τα κιλά του? Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τον τρόπο παιχνιδιού σας, να δούμε τις απαιτήσεις σας και να προτείνουμε το καλύτερο πλέγμα για την ρακέτα σας! Μας την αφήνετε και την παίρνετε πλεγμένη την επόμενη φορά που θα έρθετε να παίξετε ή περιμένετε 30 λεπτά και την παραλαμβάνετε επί τόπου!

Η. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΥ
Δώστε στο παιδί σας τη συνατότητα να χαρεί το πάρτυ του μέσα σε αθλητικό χώρο και να προσφέρει στις φίλες και τους φίλους του διασκέδαση, γνωριμία με το Tennis αλλά και με το Ποδόσφαιρο. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί σας το πάρτυ που θέλετε σε πολύ προσιτές τιμές και με ποικιλία παροχών.