Κανονισμός Λειτουργίας

 • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Μπορείτε να κατεβάσετε το σύνολο των κανονισμών πατώντας Κανονισμοί Αγώνων

          ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 • Στον χώρο των γηπέδων εισέρχονται ΜΟΝΟ οι αθλούμενοι/νες, και πάντα με την κατάλληλη ενδυμασία και τα κατάλληλα παπούτσια. Φροντίζουν δε να μην μεταφέρουν ακαθαρσίες και πετραδάκια στο ταρτάν σκουπίζοντας προσεκτικά τα πόδια τους κατά την είσοδο.
 • Οι γονείς και γενικότερα οι συνοδοί-φίλοι των αθλούμενων μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις από την βεράντα της καφετέριας στον πρώτο όροφο του κτιρίου αλλά και από τους εσωτερικούς χώρους μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
 • Οι αθλούμενοι/νες εισέρχονται στο χώρο των γηπέδων ΜΟΝΟ μετά το τέλος του μαθήματος του προηγούμενου group και αποχωρούν αμέσως μετά την λήξη της δικής τους προπόνησης. Οι παραπάνω χώροι (αίθουσα TV - Internet, βεράντα, cafe-bar) είναι στη διάθεσή τους για όσο χρόνο θέλουν πριν και μετά την προπόνησή τους.
 • Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα και η κατανάλωση φαγητών, αναψυκτικών και καφέ στους χώρους των γηπέδων. Μέσα στα γήπεδα επιτρέπεται μόνο το νερό και τα ισοτονικά σκευάσματα.
 • Όταν η ματαίωση των μαθημάτων είναι γενικευμένη λόγω καιρού, αυτά μετατίθενται για αναπλήρωση ΜΟΝΟ στο αμέσως επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο που ο καιρός θα το επιτρέπει. Θα βγαίνει κάθε φορά ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας για τις αναβολές αλλά και για τις αναπληρώσεις κάθε Παρασκευή μεσημέρι.
 • Σε περίπτωση αναγκαστικής απουσίας αθλούμενου από κάποιο μάθημα εξαιτίας σοβαρού λόγου (ασθένεια, τραυματισμός), και με προϋπόθεση ότι η σχολή έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως για την απουσία, αυτό δεν μεταφέρεται χρονικά παρατείνοντας τη διάρκεια της συνδρομής, μπορεί όμως να αναπληρωθεί ως εξής: Για τους αθλούμενους που έχουν χάσει κάποια προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει ενημέρωση μέσω e-mail στους απόντες για το αν η αναπλήρωση θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο και τι ώρα Αυτό θα ισχύει ΜΟΝΟ για την αμέσως επόμενη Παρασκευή ή Σάββατο από την ημέρα απουσίας. Αν δεν δηλώσει κάποιος αίτημα για αναπλήρωση ή αν δηλώσει και δεν παραστεί στην προπόνηση δεν δικαιούται να κάνει αναπλήρωση άλλη μέρα.
 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης ή ακύρωσης από τον αθλούμενο ιδιαίτερου μαθήματος την ίδια μέρα πριν το μάθημα αυτό χρεώνεται κανονικά. Έγκαιρη ακύρωση θεωρείται όταν γίνεται το αργότερο την προηγούμενη ημέρα και δεν υπάρχει επιβάρυνση.
 • Αθλούμενος που αποχωρεί από τμήμα μαθημάτων χωρίς έγκαιρη ενημέρωση (5 ημέρες πριν τη λήξη της συνδρομής του) υποχρεούται σε εκ’ νέου καταβολή εγγραφής όταν και όποτε επανέλθει και επανενταχθεί σε τμήμα.
 • Αθλούμενος/η που δεν θα προσκομίζει βεβαίωση γιατρού με την εγγραφή του στην Ακαδημία, δεν θα μπορεί να ενταχθεί στα group εκμάθησης. Η προσκόμιση βεβαίωσης γιατρού είναι απαραίτητη και υποχρεωτική. Σε κάθε περίπτωση δε ο αθλούμενος προπονείται με δική του ευθύνη.
 • Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται μέσα στις 5 πρώτες ημέρες του μήνα.