ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί αθλούμενοι:


Από αυτη την κατηγορία θα ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που βγαίνουν κάθε φορά για αναβολές μαθημάτων λόγω καιρού και για τις αναπληρώσεις τους.

Η Αχαρναί Tennis Academy προσπαθώντας να βοηθήσει τους αθλούμενους να αναπληρώσουν τις ώρες προπονήσεων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας ανακοινώνει το παρακάτω σύστημα:

Κάθε φορά που ο καιρός είναι βροχερός, θα εκδίδεται ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ στο αντίστοιχο άρθρο της τρέχουσας χρονιάς το αργότερο 20 λεπτά πριν την προκαθορισμένη έναρξη των μαθημάτων, ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνεστε για τα τμήματα των οποίων οι προπονήσεις αναβάλλονται.
Η ενημέρωση για τις αναβολές θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας στο link: 

          http://www.acharnaitennis.gr/index.php/anakoinoseis-gia-anavoles-anapliroseis-mathimaton/anakoinoseis-2023-2024

Κάθε φορά που θα έχουν προκύψει αναβληθείσες ώρες προπονήσεων οι αθλούμενοι, ενήλικες και παιδιά που ενδιαφέρονται να κάνουν αναπλήρωση, θα πρέπει να το δηλώνουν στη σχολή. Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι αναπληρώσεις θα προγραμματίζονται για Σάββατο μεσημεροαπόγευμα ή Κυριακή πρωί, κάτι που θα οργανώνεται από τη σχολή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα γηπέδων & προπονητών.

Το πρόγραμμα των αναπληρώσεων  θα ανακοινώνεται τις Παρασκευές το μεσημέρι για το Σαββατοκύριακο που έπεται.

Τονίζουμε δε ότι οι αναπληρώσεις γίνονται ΜΟΝΟ το πρώτο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που θα το επιτρεψει ο καιρός και δεν μεταφέρονται σε επόμενο!

Η ομάδα της Αχαρναί Tennis Academy θα αναλάβει να εντάξει τους ενδιαφερόμενους στο κατάλληλο τμήμα προπόνησης και κάθε Παρασκευή ΜΕΣΗΜΕΡΙ θα ανακοινώνεται ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ το πρόγραμμα.