ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί αθλούμενοι:
Από αυτη την κατηγορία θα ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που βγαίνουν κάθε φορά για αναβολές μαθημάτων λόγω καιρού και για τις αναπληρώσεις τους.
Αναλυτικά:
Αναβολές:
ΠΑΙΔΙΑ.
Τα παιδικά τμήματα ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Οι προπονητές μας έχουν καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο θα ακολουθούν όλα τα παιδιά κάθε φορά που ο καιρός δεν επιτρέπει την διεξαγωγή προπονήσεων στο γήπεδο.
ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Κάθε φορά που ο καιρός είναι βροχερός, θα εκδίδεται ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνεστε για τα τμήματα των οποίων οι προπονήσεις αναβάλλονται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:
Το νέο σύστημα αναπληρώσεων!
Η Αχαρναί Tennis Academy προσπαθώντας να βοηθήσει τους αθλούμενους να αναπληρώσουν τις ώρες προπονήσεων που αναβλήθηκαν, τους δίνει την δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το εύρος των ωρών που τους εξυπηρετεί.
Για τις αναπληρώσεις λοιπόν των ωρών προπονήσεων που αναβλήθηκαν λόγω βροχής, θα ισχύσει στο εξής το παρακάτω σύστημα:
Καθιερώνονται 4 ζώνες αναπληρώσεων οι οποίες είναι οι εξής:
1η ζώνη: Παρασκευή 16.00 – 20.00
2η ζώνη: Σάββατο 9.00 – 13.00
3η ζώνη: Σάββατο 12.00 – 16.00
4η ζώνη: Κυριακή 9.00 – 13.00
Ο κάθε αθλούμενος που έχει χάσει προπονήσεις στο διάστημα από Παρασκευή έως και Πέμπτη (επταήμερο), θα πρέπει να δηλώνει κάθε φορά μέσω e-mail ή τηλεφωνικά ή προσερχόμενος στην γραμματεία, 2 από τις 4 ζώνες (από τις παραπάνω) που τον εξυπηρετούν.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ για το επταήμερο που μόλις τελείωσε.
Τονίζουμε δε ότι οι αναπληρώσεις γίνονται ΜΟΝΟ το ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ από το επταήμερο στο οποίο υπήρχαν αναβολές!
Η ομάδα της Αχαρναί Tennis Academy θα αναλάβει να εντάξει τους ενδιαφερόμενους στο κατάλληλο τμήμα προπόνησης και κάθε Παρασκευή ΠΡΩΙ θα ανακοινώνεται ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ το πρόγραμμα του τριημέρου (Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακή).
Ελπίζουμε ότι με την αλλαγή αυτή θα βοηθήσουμε περισσότερους αθλούμενους να παρακολουθούν τις ώρες αναπλήρωσης και να έχουν λιγότερες απώλειες.