Ακαδημία (Μαθήματα) - Ενοικίαση Γηπέδων

Τελευταία Νέα:
Η ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY προετοιμάζει τους μικρούς της αθλητές για την μετάβαση από το Mini Tennis στις προαγωνιστικές ομάδες.
Παιδιά που παρακολούθησαν στο τέλος της προηγούμενης περιόδου ειδικό πρόγραμμα, μπήκαν φέτος σε εντατικότερους ρυθμούς με περισσότερες και δυνατότερες προπονήσεις.
Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία και σε μικρούς αθλητές που δεν ανήκουν στο δυναμικό της σχολής, να δοκιμαστούν και αν θέλουν και μπορούν, να ενταχθούν και αυτοί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με στόχο να γίνει από τώρα ο σχεδιασμός των ομάδων της νέας σαιζόν.
Η οργάνωση και ο σωστός σχεδιασμός, στοιχεία στα οποία βασίζεται η λειτουργία της ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY θα αποδώσουν σύντομα καρπούς και οι μικροί αθλητές πολύ γρήγορα θα αρχίσουν να αγωνίζονται στα courts!

Α. Ακαδημία (Μαθήματα ατομικά & σε group)

Η ακαδημία μας έρχεται να προσφέρει μαθήματα τένις για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα σε πολύ προσιτές τιμές. Έμπειροι προπονητές, με σπουδές και προυπηρεσία στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσουν να μυηθείτε στο άθλημα αυτό και να το απολαύσετε.
Μαθήματα γίνονται πρωί και απόγευμα τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα κυρίως το πρωί.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τμήματα 2, 4, 6 ατόμων ή και ατομικά μαθήματα.
Η ακαδημία μας έχει ήδη σχηματισμένα τμήματα όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιο από τα τμήματά μας να ταιριάζει με το πρόγραμμα του καθενός.
Οι ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται είναι 4 και είναι οι εξής:
Mini Tennis : 5 - 7 ετών
Juniors 1 : 8 - 11 ετών
Juniors 2 : 12 - 15 ετών
Ενήλικες : 16 - 99 ετών

ΩΡΑΡΙΑ:
Εκτός από τα πρωινά τμήματα που τα ωράρια είναι κατ' επιλογή, τα ωράρια της απογευματινής ζώνης έχουν ως εξής:
Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 16.00 με τις κατηγορίες Mini & Juniors1, στη συνέχεια προπονούνται οι κατηγορίες Juniors2 και τέλος οι ενήλικες των οποίων οι προπονήσεις διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ. Τα τμήματα χωρίζονται σε δύο γήπεδα και σε groups διαφόρων ημερών, ταιριάζοντας έτσι σε όλες τις επιμέρους δραστηριότητες των παιδιών.
Κάθε Σαββατοκύριακο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια, εφαρμόζοντας έτσι στην πράξη αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις, διασκεδάζοντας, και αναπτύσοντας αγωνιστική ψυχολογία.
Παράλληλα υπάρχει διοργάνωση τουρνουά σε διάφορες κατηγορίες, όπως επίσης και εκδρομές σε μεγάλα τουρνουά κάθε χρόνο, που θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους θέλουν να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Β. Ενοικίαση Γηπέδων (Κάθε μέρα Όλη μέρα)

Παρέχεται ενοικίαση γηπέδων για όσους θέλουν να παίξουν ή απλά να εξασκηθούν ανταλλάσοντας μπαλιές μεταξύ τους. Η δέσμευση των γηπέδων γίνεται με τηλεφωνικό ραντεβού.
Υπάρχει επίσης δυνατότητα να βρούμε για εσάς αντίπαλο σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον διαθέσιμο.
Τα γήπεδά μας είναι διαθέσιμα για ενοικίαση κάθε μέρα από τις 09:00 έως αργά το βράδυ, ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα. Ενημερωθείτε από τον τιμοκατάλογό μας και προμηθευτείτε πακέτα με φθηνές ώρες.
Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας να γνωριστούμε από κοντά.